Luxe brunch in Haarlem

Luxe brunch op het Haarlemse water

Een luxe brunch op het water met onder andere ruim belegde broodjes, vers fruit en jus d’orange. Zo kun je al varend genieten van een brunch of lunch over de Haarlemse grachten. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen!

Wij verzorgen graag deze middag-favoriet met heerlijk verse, biologische producten. Uiteraard is er altijd ruim voldoende brunch om energie uit te halen voor de rest van de dag.

Brunch-Boat-Haarlem
  • Inclusief ruim belegde luxe broodjes
  • Vers fruit
  • verse Jus d’orange
  • Spa Rood & Blauw.
  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Leuke en ervaren schipper
  • Muziekje

Specifieke wensen?

Bij Luxe Sloepen Haarlem denken we graag met je mee om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Ook de route van de rondvaart kan in overleg worden besloten. Wilt je een gezellig muziekje of wellicht wat informatie over de stad horen? Geef het van tevoren aan en wij zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Daarnaast kunnen we ook de arrangementen op jouw wensen afstemmen.

Natuurlijk zijn kinderen altijd welkom op de boot en hier houden wij in de prijs ook rekening mee. Zo rekenen wij voor kinderen onder de 10 slechts de helft voor eten en drinken.

Op- en afstap locatie

Op- en afstappen gebeurt bij ons over het algemeen op de steiger bij de Nieuwe Gracht 80. Wij hebben deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid. Wil je graag elders opstappen of afstappen in Haarlem centrum dan kan dat bij ons geheel kosteloos! Uiteraard helpen we je graag in overleg een geschikte locatie te vinden.

Voor iedere gelegenheid is een andere maat sloep ideaal.  Of het nou om 5 personen gaat of 70, wij hebben de sloep voor je. Wij vinden het leuk om mee te denken en helpen je graag!

Aanvraag voor
luxe brunch

Vraag nu vrijblijvend aan dan nemen we spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken!

Arrangementen Luxe Sloepen Haarlem

Uiteraard zijn alle pakketten op uw wensen af te stemmen en houden wij rekening met allergieën en dieet wensen.
De borrelboot varen
De borrelboot varen

De borrelboot, vaar met gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. Bij dit arrangement zorgen wij voor onbeperkt gekoeld bier, verrukkelijke wijnen en verschillende frisdranken.

Luxe brunch op het water
Luxe brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit, verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen.

Varen en Pizza
Varen en Pizza

Lekker makkelijk en gezellig halen wij voor u halverwege de vaart een heerlijke pizza op van onze Italiaanse vrienden. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de pizzaboot valt altijd in de smaak.

Varen en BBQ
Varen en BBQ

Vaar met uw vrienden, bedrijf of familie en geniet van een heerlijke BBQ waarbij aan alles is gedacht. Lekkere salades, verse stokbroden, zelf gemaakte sauzen en natuurlijk goed biologisch vlees.

Varen met een Borrelplateau
Varen met een Borrelplateau

Vaar en geniet van het bourgondische leven op het water met een borrelplank. Een heerlijke mediterraanse tappas plank of juist een klassiek Hollandse plank, wij verzorgen het graag voor u.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper