Varen met koffie en gebak

Lekker de dag beginnen met koffie/thee en gebak en dan óók nog is op het Haarlemse water!

Er is natuurlijk geen betere manier om de dag te starten dan met een lekker kopje koffie en overheerlijk gebak op het water. Wij stemmen graag de keuze van het gebak op uw wensen af. Bij onze bakker halen wij op de dag zelf het gebak wat u gekozen heeft. Zowel koffie als verschillende soorten thee nemen wij voor u mee.

Koffie-gebak-varen-haarlem
  • Verrukkelijk gebak
  • Koffie
  • Thee
  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Leuke en ervaren schipper
  • Muziek

Specifieke wensen?

Bij Luxe Sloepen Haarlem denken we graag met u mee om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Ook de route van de rondvaart kan in overleg worden besloten. Wilt u een gezellig muziekje of wellicht wat informatie over de stad horen? Geef het van tevoren aan en wij zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Daarnaast kunnen we ook de arrangementen op uw wensen afstemmen.

Natuurlijk zijn kinderen altijd welkom op de boot en hier houden wij in de prijs ook rekening mee. Zo rekenenen wij voor kinderen onder de 10 slechts de helft voor eten en drinken.

Op- en afstap locatie

Op en afstappen gebeurt bij ons over het algemeen op de steiger bij de Nieuwe Gracht 80. Wij hebben deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid. Wilt u graag elders opstappen of afstappen in Haarlem centrum dan kan dat bij ons geheel kosteloos! Uiteraard helpen we u graag in overleg een geschikte locatie te vinden.

Omdat wij bij de verschillende eetgelegenheden iedereen de mogelijkheid willen geven om lekker te kunnen zitten gaan wij hierbij uit van maximaal 30 mensen ipv. een borreltocht waarbij wij maximaal 40 mensen adviseren. Als u met meer dan 30 mensen wilt varen en happen dan hebben wij altijd nog grotere luxe sloepen die wij speciaal voor de gelegenheid in Haarlem in kunnen zetten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Aanvraag voor
varen koffie & gebak

Vraag nu vrijblijvend aan dan nemen we spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken!

Arrangementen Luxe Sloepen Haarlem

Bij het afnemen van een van de fijne arrangementen krijgt u sowieso al €50 korting van ons op de huurprijs van de boot! Uiteraard zijn alle pakketten op uw wensen af te stemmen en houden wij rekening met allergieën en dieet wensen.
De borrelboot varen
De borrelboot varen

De borrelboot, vaar met gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. Bij dit arrangement zorgen wij voor onbeperkt gekoeld bier, verrukkelijke wijnen en verschillende frisdranken.

Luxe brunch op het water
Luxe brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit, verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen.

Varen en Pizza
Varen en Pizza

Lekker makkelijk en gezellig halen wij voor u halverwege de vaart een heerlijke pizza op van onze Italiaanse vrienden. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de pizzaboot valt altijd in de smaak.

Varen en BBQ
Varen en BBQ

Vaar met uw vrienden, bedrijf of familie en geniet van een heerlijke BBQ waarbij aan alles is gedacht. Lekkere salades, verse stokbroden, zelf gemaakte sauzen en natuurlijk goed biologisch vlees.

Varen met koffie en gebak
Varen met koffie en gebak

Er is natuurlijk geen betere manier om de dag te starten dan met een lekker kopje koffie en overheerlijk gebak op het water. Wij stemmen graag de keuze van het gebak op uw wensen af.

Varen met een Borrelplateau
Varen met een Borrelplateau

Vaar en geniet van het bourgondische leven op het water met een borrelplank. Een heerlijke mediterraanse tappas plank of juist een klassiek Hollandse plank, wij verzorgen het graag voor u.