Boat-Rental-Haarlem Sailing-in-Haarlem

Vaker en voordeliger varen

Zonder de nadelen van een eigen sloep

Reserveer nu

Wordt een Luxe Sloepen Kaptein

Ga je vaker varen? Dan is het voordelig om lid te worden! Onze sloepen worden goed onderhouden en hebben een vaste ligplaats, hierdoor is het een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor het bezitten van een eigen boot.

Waarom lid worden?

  • Beheer je reserveringen zelf online.
  • Verzet of annuleer je vaartocht. Dit kan tot 2 uur voor aanvang.
  • Profiteer van extra voordelige tarieven, ook tijdens evenementen
  • Achteraf betalen.
  • Korting op varen in meerdere steden! Onze sloepen liggen in Amsterdam, Loosdrecht, Utrecht, Leiden, Haarlem en aan de Vecht!
  • Wanneer je maandelijks betaalt, kun je het lidmaatschap maandelijks opzeggen (na een looptijd van 3 maanden), de opzegtermijn is dan 1 kalendermaand.
Sailing-in-Haarlem

De kosten en het gereduceerde tarief

Lees meer over de kosten van het Luxe Sloepen Haarlem lidmaatschap.
Ontdek hoeveel je bespaart op jouw vaar uren.

Kosten

Lidmaatschapskosten

Je betaalt €27,50 per maand (maart t/m oktober, samen €220) of jaarlijks €200.

Bij aanvang van het lidmaatschap wordt eenmaal een borgsom à €150,– geïncasseerd. Deze ontvang je terug na beëindiging van je lidmaatschap.

Gedurende de maanden november tot en met februari zijn wij gesloten en kan er in principe geen sloep gehuurd worden, maar zullen er ook geen lidmaatschapskosten verschuldigd zijn.

Piek- en daluren

Daluren zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. De piekuren zijn van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 23:00 en tijdens weekenden en nationale feestdagen.

Tarieven

Tarief voor leden
Doordeweeks €32,50 per uur
Weekend €44,50 per uur
Tot wel 38% korting
Normaal tarief
Doordeweeks €52,50 per uur
Weekend €59,90 per uur

Aanmelden als lid

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je jezelf aanmelden als lid.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Facturatie

Als Sloepdelen lid kun je snel een boot reserveren. De gereserveerde tijd is in principe de gefactureerde tijd, tenzij je je sloep later terugbrengt. Neem dan tijdens de vaartocht wel telefonisch contact met ons op om te kijken of verlengen mogelijk is. De gefactureerde tijd wordt afgerond op kwartieren. Aan het begin van de nieuwe maand ontvang je een overzicht met alle vaartochten en wordt het bedrag van je rekening afgeschreven d.m.v. automatische incasso.

Afmelden

De opzegtermijn is gelijk aan het betaaltermijn van je lidmaatschap. Betaal je maandelijks? Dan is het opzegtermijn een kalendermaand, met een minimale betaalperiode van 3 maanden. Betaal je jaarlijks? Geef dan minimaal 1 kalendermaand voorafgaand aan de vernieuwing van het jaarlijkse lidmaatschap aan dat je het abonnement wil stopzetten. Tussentijds opzeggen met restitutie van betaalde lidmaatschapsgelden is niet mogelijk. De borgsom wordt vervolgens binnen 10 werkdagen na de einddatum van je lidmaatschap aan je geretourneerd, mits er geen openstaande kosten zijn. Opzeggen kan per e-mail bij info@luxesloepenhaarlem.nl

Boek Nu
Luxe sloep huren met schipper