Rondvaart met Diner in Haarlem

Varen met diner op de grachten van Haarlem óf een aansluitend diner na afloop van de vaart. Wij zorgen dat het programma naadloos op elkaar aansluit. Regel het allemaal in een keer goed en weet zeker dat je geheel ontzorgd bent.

Rondvaart met diner na afloop.

Het is natuurlijk heerlijk om aan het einde van de middag te gaan varen met je bedrijfsuitje of vriendengroep. Van 16:00-18:30 is een populaire en gezellige borreltijd. Inclusief een bittergarnituurtje en onbeperkt gekoelde dranken.

Na afloop van de vaart eindigen wij bij Roast Bistro Bar, één van de gezelligste restaurants van Haarlem, gelegen aan het Spaarne.

Roast Bistro Bar is gelegen in een voormalige autogarage en als aandenken staat er een gave oldtimer op de autobrug! Het stoere interieur en de warme verlichting zorgt voor een enorm gezellige ambiance.

Zoals de naam al verklapt is Roast een echt Houtskool Grill restaurant waarbij ze de mooiste stukken vis, vlees en groente de authentieke smaak geven.
Een grote verzameling aan bieren en mooie wijnen maken de avond compleet.

Wij hebben de mogelijkheid om voor onze gasten aansluitend aan de vaart een mooie tafel te boeken voor groepen van 6 tot wel 65 personen.

Boek hier nu voor een gezellige rondvaart met Diner in Haarlem!

Varen met diner op de sloep.

Er zijn veel mogelijkheden om tijdens het varen te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je over de grachten vaart. Zo is er natuurlijk de Pizza of de BBQ boot maar nog veel leuker is natuurlijk een echt diner. Het voelt alsof je uiteten bent maar dan op het water.

Gezellig met je hele gezelschap varen, drinken en heerlijk eten!

Onze favoriete maaltijd tijdens de rondvaart is de Halve Kip met Friet en Botersla. Slechts €24,50 per persoon. Echt de signature dish van Roast, gegarandeerd het lekkerste kippetje van Haarlem.

Dit is natuurlijk heel goed te combineren met de onbeperkt gekoelde bier, wijn en fris tijdens het varen (slechts €7,50 p.p. per uur).

  • Inclusief schipper
  • Inclusief luxe sloep
  • Inclusief toilet aan boord
  • Inclusief comfortabele zitkussens
  • Inclusief op- en afstaplocatie naar keuze

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en denken met u mee om de ideale dag te plannen. Zowel telefonisch als via de mail staan we u graag te woord.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper