Teamuitje in Haarlem

Heb je de nobele taak op je genomen om het teamuitje voor jouw afdeling dan wel sportteam te regelen? Chapeau! Niets leukers dan gewoon lekker het water op met het hele team! Varend ontspannen terwijl je rondkijkt op de mooie grachten van Haarlem. Vaak mogen wij gezellige hockey/voetbal teamuitjes uit Haarlem en omgeving ontvangen. Echter varen wij ook regelmatig afdeling/teamuitjes van bedrijven in Haarlem. Tot ons plezier zien wij onze groepen vaak terugkomen de volgende zomer.

Wij denken dat dit komt door onze simpele doch doeltreffende formule om uw teamuitje tot een succes te doen maken:

  • Een mooie sloep (met toilet)
  • Comfortabele kussenset
  • Een ervaren schipper
  • Het Haarlemse vaarwater als decor van jullie teamuitje.

Er kan in Haarlem gevaren worden door de binnenstad of richting de plassen zoals de Mooie Nel (fijn als u een klein muziekje wilt luisteren). Zowel de route die je team wilt varen, de opstapplek als de catering kunnen volledig op jouw wensen worden afgestemd! Overleg gerust met ons om te kijken of we uw ideale Teamuitje kunnen regelen. Wij zorgen er graag voor dat jouw teamuitje een succes wordt waar nog jaren over na wordt gepraat!

Company-Event-Haarlem

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en denken met u mee om de ideale dag te plannen. Zowel telefonisch als via de mail staan we u graag te woord.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper