Wat te doen tijdens Corona in Haarlem?

Wat te doen tijdens Corona in Haarlem?

In tijden van corona is er nog steeds genoeg te doen in Haarlem tijdens de lente van deze bijzondere tijd!

Dus wij bij Luxe Sloepen Haarlem gaan er even lekker voor zitten en helpen u graag met deze lijst van mogelijkheden over wat er te doen is in Haarlem in tijden van Corona.

#1. Lees een goed boek op een rustige plek (aan het water natuurlijk;) Er zijn altijd genoeg excuses te bedenken om niet een nieuw goed boek te kopen en te genieten van een diepgaand verhaal. Echter is er een grote kans dat u net als ons wat meer tijd omhanden heeft, minder excuusjes meer lezen dus! Ons aanraden is vooral om zelf je favoriete plek te zoeken. Desondanks hebben wij wel onze favoriete. Tegenover Zuidam aan het water is wel echt een heerlijk plekje, ook langs het Jaagpad aan de oostoever van het Spaarne staan een aantal perfect gepositioneerde bankjes die zich uitstekend lenen voor een diepgaande relatie met het papier.

#2. Heerlijk aan de wandel, met of zonder een geliefde, een heerlijke bezigheid die goed is voor lichaam en geest. Wellicht overbodig om erbij te vermelden dat dit wetenschappelijk door veel onderzoeken is onderbouwd, dit ervaart u gegarandeerd zelf ook. De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn prachtig om met de benenwagen te genieten en daarnaast is ook landgoed Elswout van een enorme schoonheid voorzien. Loopt u liever door een stedelijke omgeving dan is een hofjestocht door Haarlem ideaal.

#3. Wordt fit! Wij geloven bij Luxe Sloepen Haarlem heilig dat sporten aan de basis ligt van energie en geluk. Fit worden kan natuurlijk op veel verschillende manieren.

Nu de sportscholen dicht zijn is het tijd om creatief te zijn. Wat dacht je van een stuk zwemmen door het Spaarne? Of op de Mooie Nel zwemmen? Dit kan je bereiken als je via ons een Sloep huurt maar natuurlijk ook zelf op de fiets heen gaan. Het water rondom Haarlem is van uitstekende kwaliteit dus geen enkele reden om er niet in te springen! Verfrissend en ook nog is een top workout!  Een van de fijne dingen van onze mooie stad Haarlem is dat we naast het eerder genoemde zoete water ook om de hoek de machtige Noordzee hebben. Nu is fit worden of blijven is natuurlijk fantastisch te combineren met het leren van een nieuwe sport. Wat dacht je van Leren kitesurfen in Zandvoort? Heerlijk op het water

#4 Huur een sloep met schipper in Haarlem! We mogen vanaf 1 juni tot wel 10 personen varen. Of je nou met je vrienden groep lekker wilt uitwaaien of met het gezin het huis uit wilt, genieten doe je op het water!

En dat kan en mag weer! Ons maximum ligt op 10 omdat we zo nog 1,5 meter moeten kunnen garanderen tussen onze gasten.

Uiteraard hopen wij dat dit maximum weer snel naar onze 40 personen per boot zal gaan en ook alle andere mogelijkheden en evenementen snel weer tot de realiteit van ons bestaan zullen behoren.

 

vrijgezellen-Haarlem

 

 

Boek Nu wat te doen in haarlem