Arrangementen Luxe Sloepen Haarlem

Uiteraard zijn alle arrangementen op uw wensen af te stemmen en houden wij rekening met allergieën en dieet wensen.
Wij denken graag met u mee om zo uw ideale dag te creëren.
De borrelboot varen
De borrelboot varen

De borrelboot, vaar met gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. Bij dit arrangement zorgen wij voor onbeperkt gekoeld bier, verrukkelijke wijnen en verschillende frisdranken.

Luxe brunch op het water
Luxe brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit, verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen.

Varen met Pizza van Nolita
Varen met Pizza van Nolita

Lekker makkelijk en gezellig halen wij voor u halverwege de vaart een heerlijke pizza op van onze Italiaanse vrienden. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de pizzaboot valt altijd in de smaak.

Varen en BBQ
Varen en BBQ

Vaar met uw vrienden, bedrijf of familie en geniet van een heerlijke BBQ waarbij aan alles is gedacht. Lekkere salades, verse stokbroden, zelf gemaakte sauzen en natuurlijk goed biologisch vlees.

Varen met een Borrelplateau
Varen met een Borrelplateau

Vaar en geniet van het bourgondische leven op het water met een borrelplank. Een heerlijke mediterraanse tappas plank of juist een klassiek Hollandse plank, wij verzorgen het graag voor u.

Capaciteit Luxe Sloepen Haarlem

Wij beschikken over meerdere Luxe sloepen met verschillende afmetingen. Zo kunnen we u altijd helpen aan de Luxe Sloep die past bij uw gelegenheid. Zowel kleinere sloepen voor kleinere gezelschappen als de grootste sloep van Haarlem.

Onze Luxe Sloepen passen altijd door de grachten van Haarlem en onze grootste Luxe Sloep biedt ruimte voor wel 75 personen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper