Rondvaart Haarlem

Boek uw boottocht over de grachten van Haarlem

Luxe Sloep huren in Haarlem

Het leukste uitje op het water in Haarlem

Prive rondvaart door Haarlem

De beste manier om alle historische parels van Haarlem te ontdekken, is met een rondvaart over de grachten. Sinds het begin der historie is in Haarlem veel bedrijvigheid geweest op het water. Voornamelijk op de rivier het Spaarne waar goederen en grondstoffen af en aan gingen. Tegenwoordig worden de Haarlemse wateren voornamelijk door vrienden, families en collega’s bevaren. Veel pleziervaart en daarnaast mensen die een sloep huren in Haarlem.

Er is toch ook niets leuker dan gezellig een borreltje doen op het water tijdens een rondvaart door Haarlem en omgeving.

Een rondvaart door Haarlem met schipper

De kapitein van van deze rondvaart voegt een persoonlijke noot aan uw ervaring toe. Terwijl je op een mooie sloep door zowel de verscholen als de welbekende grachten vaart, vertelt de schipper leuke anekdotes over de stad en zorgt hij voor een onvergetelijke dag. Dit alles in een lekker ontspannen sfeer.

Op zoek naar een leuke dag met je familie of vrienden? Of organiseer je bijvoorbeeld een Vrijmibo in Haarlem? Een boottocht door de stad is het antwoord! Naast de mooie bezienswaardigheden kunnen onze schippers zorgen voor muziek van uw keuze, hapjes, drankjes en gezelligheid.

Toch liever zelf aan het roer? Bekijk dan onze bootverhuur in Haarlem!

Rondvaart Haarlem boeken met lunch

Geniet van een heerlijke lunch aan boord terwijl u door de historische grachten vaart. Bewonder de schilderachtige gevels, pittoreske bruggetjes en prachtige hofjes. Ervaar de ontspannen sfeer en laat u meevoeren door de betoverende waterwegen van Haarlem.

Onze Sloepen

Onze Sloepen zijn van verschillende formaten, van intiem tot erg ruim met wel 70 personen maximaal op de grootste Luxe Sloep. De sloepen zijn van alle gemakken voorzien:

  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Gekoelde dranken
  • Ervaren schipper

Onbeperkt gekoelde dranken (bier, wijn, fris) zijn al beschikbaar vanaf €7,50 per persoon per uur. Daarnaast hebben wij lekkere borrelplanken en verschillende catering opties: van pizza op de boot tot een complete barbecue.  Graag denken we dan ook met u mee om uw evenement zo goed mogelijk neer te zetten, want zowel kwaliteit als flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, alles is mogelijk.

Vaak kunnen we u ophalen bij de locatie van uw keuze. Overleg met ons de mogelijkheden, wij denken graag mee.

De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.
De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.

De borrelboot, vaar met heerlijk onbeperkt gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. 2 uur varen met onbeperkte bier, wijn en frisdranken. Tot 70 personen per sloep.

Heerlijke Luxe Brunch op het water
Heerlijke Luxe Brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit en verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen!

Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita
Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita

De lekkerste pizza’s van Haarlem halen we halverwege tijdens jullie mooie vaart op bij ‘Nolita’. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de Pizza Boot valt altijd in de smaak. Geniet met de Pizza boot!

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.

Boot huren zonder schipper