Rondvaart Haarlem

Geniet in een luxe open sloep van een rondvaart over de Haarlemse grachten.

Rondvaart Haarlem

Geniet in een luxe open sloep van een rondvaart over de Haarlemse grachten.

Luxe open sloep rondvaart in Haarlem

De beste manier om Haarlem te ontdekken is via een prachtige rondvaart over de grachten van Haarlem. Uw luxe sloep vertrekt vanaf Molen de Adriaan. De enthousiaste schipper wacht u ieder heel uur hier op en vaart vanaf 11:00 tot en met 17:00 af.

Geen krakend audio bandje maar een enthousiaste schipper die je alle verhalen vertelt over Haarlem. Wij beantwoorden ook al uw vragen graag tijdens de rondvaart op onze elektrische sloepen.

Kijk hier voor live beschikbaarheid en reserveer uw plaats op de rondvaart door Haarlem:

 
 • 100% elektrische sloepen. Duurzaam en lekker stil.
 • Gratis te annuleren bij slecht weer. Dag ervoor of op dag zelf.
 • Open Sloep dus goed uitzicht en genieten van de zomer.
 • Leuke schipper met veel kennis en verhalen.
 • Drankjes aanwezig op de boot.
 • Incl. toilet.
 • 50 minuten rondvaart over de grachten.
 • Gemakkelijk te vinden Rondvaart vanaf Molen de Adriaan.
 • Vertrek om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00
 • 7 dagen in de week.

Rondvaart Haarlem in combinatie met bezoek aan molen de Adriaan.

Boek je rondvaart en ervaar daarnaast Molen de Adriaan in al zijn grootsheid. De op en afstap van de vaart zijn direct voor de molen op het Papentorenvest 1A.

Deze bijzondere molen is een spil geweest in de geschiedenis van Haarlem. Als u interesse heeft in geschiedenis, techniek of Haarlem is dit zeker een aanrader.

Met zijn oorsprong uit 1778 is er enorm veel te vertellen over deze molen en deze plaats. De vrijwilligers van Molen de Adriaan kunnen u zeer geanimeerd vertellen over alle bijzonderheden van dé molen van Haarlem.

 • Een rondleiding duurt +-45 minuten.
 • Levert het mooiste uitzicht van Haarlem op.
 • Is direct voor de opstap of na de afstap van de rondvaart te boeken.
 • Kosten voor de combiticket zijn slechts €29,50.

Privé Rondvaart met schipper

Met de Luxe open Sloepen kunnen wij onder alle bruggen door en varen wij de mooiste route door zowel  verscholen als de welbekende grachten terwijl de schipper leuke anekdotes over de stad verteld en zorgt hij voor een onvergetelijke dag. Dit alles in een lekker ontspannen sfeer.
De luxe sloepen zijn voorzien van heerlijke kussens en er is een toilet bij zowel onze opstap plek als op de boten zelf.

Wij raden de Haarlemse Rondvaart aan voor kleinere gezelschappen 1-10 pers. Bent u met een groter gezelschap dan adviseren wij een om een Prive Sloep te huren in Haarlem.

Onze grootste sloepen zijn gekeurd tot max 70 personen per luxe sloep.

Ben je liever zelf aan het roer? Bekijk dan onze bootverhuur in Haarlem!

Onze Sloepen

Onze Sloepen zijn van verschillende formaten, van intiem tot erg ruim met wel 70 personen maximaal op de grootste Luxe Sloep. De sloepen zijn van alle gemakken voorzien:

 • Luxe kussens
 • Toilet aan boord
 • Gekoelde dranken
 • Ervaren schipper

Onbeperkt gekoelde dranken (bier, wijn, fris) zijn al beschikbaar vanaf €7,50 per persoon per uur. Daarnaast hebben wij lekkere borrelplanken en verschillende catering opties: van pizza op de boot tot een complete barbecue.  Graag denken we dan ook met u mee om uw evenement zo goed mogelijk neer te zetten, want zowel kwaliteit als flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, alles is mogelijk.

Vaak kunnen we u ophalen bij de locatie van uw keuze. Overleg met ons de mogelijkheden, wij denken graag mee.

De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.
De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.

De borrelboot, vaar met heerlijk onbeperkt gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. 2 uur varen met onbeperkte bier, wijn en frisdranken. Tot 70 personen per sloep.

Heerlijke Luxe Brunch op het water
Heerlijke Luxe Brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit en verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen!

Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita
Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita

De lekkerste pizza’s van Haarlem halen we halverwege tijdens jullie mooie vaart op bij ‘Nolita’. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de Pizza Boot valt altijd in de smaak. Geniet met de Pizza boot!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en denken met u mee om de ideale dag te plannen. Zowel telefonisch als via de mail staan we u graag te woord.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper