Rondvaart Haarlem

De beste manier om alle historische parels van Haarlem te ontdekken, is met een rondvaart over de grachten. Sinds het begin der historie is in Haarlem veel bedrijvigheid geweest op het water. Voornamelijk op de rivier het Spaarne waar goederen en grondstoffen af en aan gingen. Tegenwoordig worden de Haarlemse wateren voornamelijk door vrienden, families en collega’s bevaren. Veel plezier vaart en daarnaast mensen die een sloep huren in Haarlem. Er is toch ook niets leuker dan gezellig een borreltje doen op het water tijdens een rondvaart door Haarlem en omgeving. 

 

Boottocht Haarlem: voor ieder wat wils

We bieden meerdere manieren om de stad per boot te verkennen. Alle vaarten gaan langs een enorm scala aan spectaculaire bezienswaardigheden. Als je wilt kunnen onze schippers er van alles over vertellen. 

Op zoek naar een leuke dag met je familie of vrienden? Of organiseer je bijvoorbeeld een Vrijmibo in Haarlem?  Een boottocht door de stad is het antwoord! Naast de mooie bezienswaardigheden kunnen onze schippers zorgen voor muziek van uw keuze, hapjes, drankjes en gezelligheid. 

canal-tour-haarlem
canal-tour-haarlem
canal-tour-haarlem

Een rondvaart door Haarlem met schipper

De kapitein van van deze rondvaart voegt een persoonlijke noot aan jouw ervaring toe. Terwijl je op een mooie sloep door zowel de verscholen als de welbekende grachten vaart, vertelt de schipper leuke anekdotes over de stad en zorgt hij voor een onvergetelijke dag. Dit alles in een lekker ontspannen sfeer.

Rondvaart op maat in Haarlem

Als echte Haarlemmers gaan wij graag met u in gesprek om een rondvaart op maat voor u en uw gezelschap te verzorgen.

Kosten voor een rondvaart hangen af van het aantal personen en de de catering wensen. Omdat wij meerdere sloepen hebben kunnen wij eventueel ook grotere groepen helpen, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Inclusief schipper
  • Inclusief luxe sloep
  • Inclusief toilet aan boord
  • Inclusief comfortabele zitkussen
  • Inclusief op en afstap locatie naar keuze

Wij hebben allerlei mogelijkheden tot catering om uw vaart zo comfortabel en compleet mogelijk te laten zijn.

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.

Boot huren zonder schipper