Rondvaart

Sinds het begin der historie is in Haarlem veel bedrijvigheid geweest op het water. Voornamelijk op de rivier het Spaarne waar goederen en grondstoffen af en aan gingen. Tegenwoordig worden de Haarlemse wateren voornamelijk door vrienden, familie’s en collega’s bevaren. Want er is toch niets leuker dan gezellig een borreltje doen op het water tijdens een rondvaart door Haarlem en omgeving.

Tijdens deze rondvaarten door Haarlem wordt u altijd vergezeld door een schipper die veel weet over de stad en hier graag enthousiast over verteld. Daarnaast kiezen ook veel gezelschappen ervoor om een klein muziekje te horen en met de groep lekker bij te kletsen. Haarlem is uitermate geschikt voor dergelijke rondvaarten vanwege de prachtige gebouwen aan het water en tevens de mogelijkheid om de natuur op te zoeken buiten de stad. Denk hierbij aan varen op de Mooie Nel of de Molenplas.

Rondvaart-Haarlem

Kosten Rondvaart Haarlem

Als echte Haarlemmers gaan wij graag met u in gesprek om een rondvaart op maat voor u en uw gezelschap te verzorgen.

Kosten voor een rondvaart tot 40 personen bedragen €175,- per uur.
Omdat wij meerdere sloepen hebben kunnen wij eventueel ook grotere groepen helpen, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Inclusief schipper
  • Inclusief luxe sloep
  • Inclusief toilet aan boord
  • Inclusief comfortabele zitkussen
  • Inclusief op en afstap locatie naar keuze

Wij hebben allerlei mogelijkheden tot catering om uw vaart zo comfortabel en compleet mogelijk te laten zijn.

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.

Boek Nu