Varen met Sushi & Poke Bowls

Heerlijke Sushi & Poke Bowls tijdens het varen!

Geniet tijdens het varen door Haarlem met Sushi en Poke Bowls op je Luxe Sloep. Zowel tijdens de middag als in de avond een heerlijke optie die altijd in de smaak valt! Lekker fris, gezond en voor ieder wat wils. Ook voor vegetariërs is er keuze genoeg op het water met Sushi & Poke Bowls. Reserveer nu een mooie sloep zodat  je zeker kan zijn van een mooie dag op het water.

Varen-in-Haarlem-Sushi&pokebowls
  • Sushi
  • Poke Bowls
  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Leuke en ervaren schipper
  • Volledig elektrische boot

Specifieke wensen?

Bij Luxe Sloepen Haarlem denken we graag met je mee om aan je persoonlijke wensen te voldoen. Ook de route van de rondvaart kan in overleg worden besloten. Wil je een gezellig muziekje of wellicht wat informatie over de stad horen? Geef het van tevoren aan en wij zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Daarnaast kunnen we ook de arrangementen op jouw wensen afstemmen.

Natuurlijk zijn kinderen altijd welkom op de boot en hier houden wij in de prijs ook rekening mee. Zo rekenen wij voor kinderen onder de 10 slechts de helft voor eten en drinken.

Op- en afstap locatie

Op- en afstappen gebeurt bij ons over het algemeen op de steiger bij de Nieuwe Gracht 80. Wij hebben deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid. Wil je graag elders opstappen of afstappen in Haarlem centrum dan kan dat bij ons geheel kosteloos! Uiteraard helpen we je graag in overleg een geschikte locatie te vinden.

Voor iedere gelegenheid is een andere maat sloep ideaal. Of het nou om 5 personen gaat of 70, wij hebben de sloep voor je. Wij vinden het leuk om mee te denken en helpen je graag!

Aanvraag voor
varen Sushi & Poke Bowls

Vraag nu vrijblijvend aan dan nemen we spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken!

Arrangementen Luxe Sloepen Haarlem

Uiteraard zijn alle pakketten op uw wensen af te stemmen en houden wij rekening met allergieën en dieet wensen.
De borrelboot varen
De borrelboot varen

De borrelboot, vaar met gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. Bij dit arrangement zorgen wij voor onbeperkt gekoeld bier, verrukkelijke wijnen en verschillende frisdranken.

Luxe brunch op het water
Luxe brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit, verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen.

Varen en Pizza
Varen en Pizza

Lekker makkelijk en gezellig halen wij voor u halverwege de vaart een heerlijke pizza op van onze Italiaanse vrienden. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de pizzaboot valt altijd in de smaak.

Varen en BBQ
Varen en BBQ

Vaar met uw vrienden, bedrijf of familie en geniet van een heerlijke BBQ waarbij aan alles is gedacht. Lekkere salades, verse stokbroden, zelf gemaakte sauzen en natuurlijk goed biologisch vlees.

Varen met een Borrelplateau
Varen met een Borrelplateau

Vaar en geniet van het bourgondische leven op het water met een borrelplank. Een heerlijke mediterraanse tappas plank of juist een klassiek Hollandse plank, wij verzorgen het graag voor u.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper