Luxe Sloep huren in Haarlem

Huur een sloep op het water in Haarlem

Luxe Sloep huren in Haarlem

Het leukste uitje op het water in Haarlem

Sloep Huren in Haarlem

Een Sloep huren in Haarlem? De meest comfortabele sloepen huur je bij Luxe Sloepen Haarlem.

Bij ons ben je zeker dat jouw dag op het water van Haarlem een groot succes wordt. Onze sloepen beschikken over een toilet, genoeg ruimte om altijd je benen te kunnen strekken en altijd inclusief een gezellige schipper.

Daarnaast zijn onze sloepen 100% elektrisch en duurzaam gebouwd.

Of je nu bent met een groep vrienden, een bedrijfsuitje of met familie, met onze Luxe Sloepen (de grootste tot wel 70 personen) helpen wij graag om al je wensen uit te laten komen.

Sloep huren met schipper

Huur een Luxe Sloep met Schipper en geniet van elkaars gezelschap, de mooie uitzichten en lekkere catering terwijl je Haarlem voorbij ziet schuiven.

Haarlem is een prachtige stad en dit kan je vanaf het water het beste  bewonderen. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een boot te huren zonder schipper maar echt zorgeloos is het natuurlijk met een gezellige schipper aan boord. Op deze grotere boten kan je met je gehele gezelschap lekker borrelen!

Wij helpen je graag om het ideale uitje te plannen.

Onze Sloepen

Onze Sloepen zijn van verschillende formaten, van intiem tot erg ruim met wel 70 personen maximaal op de grootste Luxe Sloep. De sloepen zijn van alle gemakken voorzien:

  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Gekoelde dranken
  • Ervaren schipper
  • 100% elektrisch

Onbeperkt gekoelde dranken (bier, wijn, fris) zijn al beschikbaar vanaf €7,50 per persoon per uur. Daarnaast hebben wij lekkere borrelplanken en verschillende catering opties: van pizza op de boot tot een complete barbecue.  Graag denken we dan ook met u mee om uw evenement zo goed mogelijk neer te zetten, want zowel kwaliteit als flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, alles is mogelijk.

Vaak kunnen we u ophalen bij de locatie van uw keuze. Overleg met ons de mogelijkheden, wij denken graag mee.

De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.
De borrelboot, onbeperkt gekoelde drankjes.

De borrelboot, vaar met heerlijk onbeperkt gekoelde dranken over de prachtige grachten van Haarlem. 2 uur varen met onbeperkte bier, wijn en frisdranken. Tot 70 personen per sloep.

Heerlijke Luxe Brunch op het water
Heerlijke Luxe Brunch op het water

Voorzien van ruim belegde luxe broodjes, vers fruit en verse jus d’orange kunt u al varend genieten van een brunch of lunch op het water. Een echte aanrader om lekker wat eerder op de dag te doen!

Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita
Varen met de lekkerste Haarlemse Pizza's van Nolita

De lekkerste pizza’s van Haarlem halen we halverwege tijdens jullie mooie vaart op bij ‘Nolita’. Of u nou met vrienden, familie of collega’s vaart, de Pizza Boot valt altijd in de smaak. Geniet met de Pizza boot!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en denken met u mee om de ideale dag te plannen. Zowel telefonisch als via de mail staan we u graag te woord.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper