Een sloep huren bij ons in Haarlem betekent dat wij alles op alles zullen zetten om uw verwachtingen te overtreffen. Zo hebben al onze sloepen ingebouwde toiletten, ingebouwde speakers voor muziek tijdens het varen en natuurlijk comfortabele op maat gemaakte zitkussens. Een gezellige schipper met kennis over de intrigerende Haarlemse geschiedenis maakt het af.

Boot huren vanaf elke locatie in Haarlem

Wij van Luxe Sloepen Haarlem zijn de meest flexibele bootverhuur van de stad! Wilt u opgehaald worden vanaf een voor u handige locatie? Geen enkel probleem! Wij halen u op waar u het schikt en zetten u ook weer af waar het u het beste uitkomt.

Waarom een boot huren in Haarlem?

Een sloep of boot huren in Haarlem is ideaal als je op zoek bent naar een leuk dagje uit zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. 

Haarlem is op de kant al een prachtige stad, maar vanaf het water ontdek je pas echt waarom het een van de mooiste steden is van Nederland. Als je een sloep huurt in Haarlem kom je langs vele bekende bezienswaardigheden en onze schippers vertellen u daar graag meer over.  Huur een sloep met uw gezin, vriendengroep, collega’s of met uw partner, wij zorgen er voor dat u een onvergetelijke dag ervaart!

Catering op de sloepen:

U denkt waarschijnlijk bij het huren van een sloep ook aan een lekker drankje en hapje tijdens te vaart. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft catering op de boot, zo kunnen onze gasten al vanaf €6,95 per persoon per uur genieten van onbeperkt gekoelde bier, wijnen en frisdranken. Ook verzorgen wij een BBQ boot, Pizza’s op de boot en bijvoorbeeld lunch op de sloep. Dit zijn slechts voorbeelden, overleg vooral met ons om uw (catering)wensen door te spreken en dan zorgen wij graag voor een pakket op maat.

sloep huren haarlem

Boot huren met kinderen:

Wij krijgen regelmatig de vraag of het toegestaan is om (jonge) kinderen mee te nemen op onze sloepen. Dit is natuurlijk geen enkel probleem en vinden we alleen maar leuk en gezellig! We varen dan ook regelmatig gezinnen en hele families.

Qua veiligheid hebben wij zwemvestjes voor de kinderen, die overigens niet verplicht zijn. Wij laten de keuze en de verantwoordelijkheid over aan de ouders.

Laat van te voren even weten als u er gebruik van wilt maken en dan zorgen wij dat ze klaar hangen.

boothuur haarlem

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.