SAIL Amsterdam

Sloep huren met sail Amsterdam 2025.

Een sloep huren met SAIL Amsterdam? Na het teleurstellende jaar 2020 waarbij sail is gecannceld vanwege Corona is het in 2025 eindelijk weer feest! Na 10 jaar wachten kunt u dan eindelijk weer genieten van SAIL Amsterdam!

Dit betekent dat er Tall ships uit de hele wereld samen zullen komen in Amsterdam. Naast historische zeilschepen zullen er traditiegetrouw ook meerdere marineschepen te bewonderen zijn. Het evenement heeft zijn oorsprong in 1975 toen de hoofdstad van ons land haar 700-jarige bestaan vierde. Vanwege het grote succes van het evenement is toen besloten iedere 5 jaar SAIL te herhalen.

Tijdens voorgaande edities waren er wel 2 miljoen bezoekers, zowel via de drukke kades als op boten.

Bij de SAIL INN komen de schepen via de sluis bij ijmuiden het Noordzeekanaal op om vervolgens langs Spaarnwoude richting het Amsterdamse IJ te varen. Hier zullen de schepen hun spreekwoordelijke anker uitgooien om 4 nachten in Amsterdam te verblijven. Iedere avond wordt de dag knallend afgesloten met een mooie vuurwerkshow. Extra bijzonder met het decor van de historische schepen. Aan het einde van de week zal de SAIL OUT plaatsvinden, dan zullen de schepen in een stoet van vaak wel 12 kilometer lang de stad verlaten om hun weg te vinden terug naar de oceanen.

Amsterdam heeft een ontzettend rijke historie, veel van deze historie heeft zijn wortels in de maritieme wereld. Tijdens Sail zullen wij een kans hebben om deze historie opnieuw te beleven.

Wilt u hier ook bij zijn?

Het is op dit moment nog mogelijk om bij ons een luxe sloep te huren voor SAIL amsterdam.
Wij hebben verschillende mogelijkheden mbt arrangementen en vaartochten.

Zo hebben wij voor  SAIL INN de gehele dag gepland per groep gasten. U zal dan de gehele dag worden verwend met happen en gekoelde dranken. En dat terwijl wij ons samen met de prachtige Tallships vanuit Haarlem naar Amsterdam zullen varen. Gedurende de andere dagen zullen wij het tegenwoordig zoete water van het IJ betreden om de pracht en praal van de Tallships mee te maken. Ook SAIL OUT zal een dagvullend programma worden waarbij wij van Amsterdam naar Haarlem zullen varen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om een sloep te huren tijdens SAIL 2025.

Wilt u nu al eerder varen in Amsterdam dan kunnen wij daar ook mee helpen. Geniet bijvoorbeeld van onze borrelboot Amsterdam. Wil je het echt goed aanpakken dan kan je kiezen voor een bbq boot Amsterdam!

Graag zien we jullie snel op het water!

 

Boek Nu