vaarroutes-door-haarlem

Veelgestelde vragen

Sloep met schipper

FAQ sloepen met schipper

Wat gebeurt er bij regen?

Onze sloepen hebben geen overkapping vanwege de lage bruggen in Haarlem, maar gelukkig zijn er genoeg bruggen op onze route waar we met een buitje even onder kunnen schuilen! Na jarenlange ervaring weten we inmiddels dat het wel goedkomt en we het meestal gewoon droog houden.

Mochten de voorspellingen er toch erg slecht uitzien dan hebben we de dag voor jullie vaart even contact en kan er bij ons kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Mogen we ook zelf een hapje en drankje mee aan boord nemen?

Dat mag zeker! Bij een Sloep huren in Haarlem dan kunnen wij heerlijke catering verzorgen maar iets zelf meenemen mag bij ons altijd.

Zijn er ook zwemvestjes voor kinderen aanwezig?

Die zijn er. Laat even weten bij je reservering hoeveel er nodig zijn, dan zorgt de schipper dat er genoeg aan boord zijn.

Waar kan ik parkeren?

Er is veel (betaald) parkeergelegenheid in het centrum van Haarlem. Op zo’n 8 minuten lopen van de Nieuwe Gracht vind je parkeergarage de Appelaar. Hier kun je gemakkelijk parkeren. Onze opstapplek is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets of het OV. Je vind het treinstation Haarlem op 4 minuten lopen van de Nieuwe Gracht.

Hebben jullie een toilet aan boord?

Ja, al onze sloepen hebben een toilet aan boord. Deze zit voorin de punt van de sloep.

Mag de hond mee aan boord?

We vinden honden aan boord altijd gezellig, ze mogen dus zeker mee.

Wat is de maximale capaciteit aan boord van de sloepen?

Onze grootste sloepen, de Limoncello en Perfecto, zijn gekeurd voor 70 personen. Op de Bellissimo en Principessa hebben we plek tot wel 35 personen.

Kan er gezwommen worden?

Dat kan op daarvoor aangewezen plekken. Onze schipper weet deze uiteraard te vinden!

Kan er bij de catering rekening gehouden worden met dieetwensen?

Wij kunnen rekening houden met de meeste dieetwensen (vegetarisch, halal, etc.). Neem vooral even contact met ons op om je wensen te bespreken.

Boek Nu
Luxe sloep huren met schipper