Vrijgezellenfeest in Haarlem

Een legendarisch vrijgezellenfeest vier je in Haarlem op het water! Met een lekker borreltje in de hand glij je voorbij aan de Haarlemse grachtenpanden. Omdat er in Haarlem veel jonge stellen wonen die gaan trouwen zien wij erg vaak vrijgezellen bij ons aanmonsteren. Onze schippers zijn wel wat gewend en waarderen het wel als een groep van een borreltje houdt. Een klein muziekje is natuurlijk op zijn plaats tijdens een vrijgezellenfeest, hier zijn al onze boten dan ook mee uitgerust. Daarnaast blijkt een toilet geen overbodige luxe dus ook deze hebben wij ingebouwd.

Mogelijkheden vrijgezellenfeest

Om voor ons onverklaarbare redenen blijken de getuigen vaak een creativiteit te bezitten waar zelfs Frans Hals nog een puntje aan had kunnen zuigen. Zo hebben wij allerlei bijzondere aanvragen gehad die wij weliswaar graag inwilligen maar ik hier verder niet zal definiëren.

En net als Haarlems bekendste schilder drinkt ook u vast met uw vrienden/vriendinnen graag een perfect gekoeld drankje. Hier zijn tijdens uw vrijgezellenfeest voldoende mogelijkheden voor. Zo drinkt u voor slechts €13 per persoon 2 uur lang onbeperkt gekoelde bier, wijnen en frisdrank.

Bekijk onze prijzen of neem contact met ons op voor jullie perfecte vrijgezellenfeest!

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.