Bedrijfsuitje Haarlem

Wil u uw bedrijfsuitje vieren in Haarlem dan bent u bij ons aan het goede adres. Veel bedrijven in Haarlem kiezen ervoor om hun bedrijfsuitje bij ons op het water te vieren. Een varend bedrijfsuitje staat namelijk altijd garant voor een geslaagde dag/avond.

Wij zien soms dat bedrijven in eerste instantie nog de kat uit de boom kijken, dan zorgt een enthousiaste schipper en de juiste catering er altijd voor dat dit snel omslaat in een hele leuke sfeer. Daarnaast hebben wij alle ruimte op onze stabiele luxe sloepen wat de gezelligheid altijd ten goede komt.

Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje op maat

Wij varen graag bedrijfsuitjes in Haarlem en proberen altijd een lange termijn relatie aan te gaan door een heldere communicatie, goed verzorgde sloepen en daarnaast het goed regelen van de afgesproken catering. Wij hebben rondvaarten verzorgd naar de Mooie Nel waarbij er geBBQ’t werd en zelfs gezwommen. Daarnaast hebben we ook bedrijven gevaren die graag veel wilden leren over de interessante geschiedenis van Haarlem. Dan varen wij uiteraard met u recht door het centrum vaan Haarlem en vertellen wij u alles van het Spaanse beleg tot de Haarlemse meester schilders.

Uw bedrijf is per definitie niet hetzelfde als dat van anderen en dat brengt andere behoeften met zich mee. Wij gaan graag met u in gesprek om deze behoeften te ontdekken en in deze behoeften te voorzien.

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.

Boek Nu