Bedrijfsuitje Haarlem

Als je je bedrijfsuitje wil vieren in Haarlem, ben je bij ons aan het goede adres. Veel bedrijven in Haarlem kiezen ervoor om hun bedrijfsuitje bij ons op het water te vieren. Een varend bedrijfsuitje staat namelijk altijd garant voor een geslaagde dag/avond. Een Sloep Huren is altijd een feestje!

Of het nu gaat om een corporate bedrijfsuitje of om een kleiner bedrijf met een gezellig intieme sfeer, wij hebben het allemaal een keer gedaan en helpen je graag met onze ervaring.

Daarnaast hebben wij alle ruimte op onze stabiele luxe sloepen wat de gezelligheid altijd ten goede komt. Onze Luxe Sloepen verschillen ook in grootte, van intiem tot erg ruim. De grootste sloep kan met wel 70 personen varen.

Daarnaast beschikken onze sloepen over:

  • Comfortabele kussens
  • Toilet aan boord
  • Gezellige schipper
  • Mogelijkheid gekoelde drankjes
  • Veel goede catering opties
Company-Event-Haarlem
Company-Event-Haarlem
Company-Event-Haarlem
Varen & Borrelen
Varen & Borrelen

2 uur varen op een luxe sloep samen met jouw collega’s of relaties, wij zorgen voor onbeperkt gekoelde drankjes.

Varen & Snacken
Varen & Snacken

2,5 uur varen op een luxe sloep met onbeperkt gekoelde drankjes en een heerlijk uitgebreide borrelplank.

Varen & Sushi
Varen & Sushi

3 uur varen op een luxe sloep met volledig verzorgde sushi & poké bowls en onbeperkt gekoelde drankjes.

Varen & BBQ
Varen & BBQ

2,5 uur varen op een luxe sloep met een volledig verzorgde BBQ en onbeperkt gekoelde drankjes.

Bovenstaande prijzen zijn voor bedrijfsuitjes vanaf 20 personen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact met ons op.

  • Hartelijk dank voor de fantastische avond. Boot zag er netjes uit en de BBQ was ook helemaal top geregeld. Al mijn collega’s waren erg positief verast met dit uitje! Graag tot volgende keer Arendo en bedankt voor de goede zorgen.

    Rick Makaay Head of IT Aegon

Bedrijfsuitje op maat

Wij varen graag bedrijfsuitjes in Haarlem en proberen altijd een lange termijn relatie aan te gaan door een heldere communicatie, goed verzorgde sloepen en daarnaast het goed regelen van de afgesproken catering. Wij hebben rondvaarten verzorgd naar de Mooie Nel waarbij er geBBQ’t werd en zelfs gezwommen. Daarnaast hebben we ook bedrijven gevaren die graag veel wilden leren over de interessante geschiedenis van Haarlem. Dan varen wij uiteraard met u recht door het centrum vaan Haarlem en vertellen wij u alles van het Spaanse beleg tot de Haarlemse meesterschilders.

Jouw bedrijf is per definitie niet hetzelfde als dat van anderen en dat brengt andere behoeften met zich mee. Wij gaan graag met u in gesprek om je wensen te ontdekken en in deze behoeften te voorzien.

Teamuitje Haarlem

Luxe Sloepen Haarlem inschakelen voor jouw teamuitje? Een leuke tijd met elkaar hebben in in onze optiek de beste teambuilding die er is. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we luisteren daarom goed naar wat jij voor ogen hebt. Zo kunnen we je in de buurt van je werkplek oppikken en ook weer afzetten. Onze schippers zorgen voor alles wat je nodig hebt om van jouw teamuitje een succes te maken!

Vrijmibo Haarlem

Wat is er nou gezelliger dan een Vrijmibo op een boot? Mooi weer, lekker drankje in de hand en de gezelligheid van je collega’s is de ideale afsluiting van de week. Wij pikken je op in de buurt van je werk en zetten je af in het centrum zodat je hem direct door kan pakken in de kroeg.  Wij zorgen voor genoeg mogelijkheden tot hapjes, snacks en avondeten aan boord, hierdoor weet je zeker dat jouw weekend als een feestje zal beginnen!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en denken met u mee om de ideale dag te plannen. Zowel telefonisch als via de mail staan we u graag te woord.

Boek Nu
Boot huren zonder schipper