Bedrijfsuitje Haarlem

Wil u uw bedrijfsuitje vieren in Haarlem dan bent u bij ons aan het goede adres. Veel bedrijven in Haarlem kiezen ervoor om hun bedrijfsuitje bij ons op het water te vieren. Een varend bedrijfsuitje staat namelijk altijd garant voor een geslaagde dag/avond.

Of het nu gaat om een corporate bedrijfsuitje of om een kleiner bedrijf met een gezellig intieme sfeer, wij hebben het allemaal een keer gedaan en helpen u graag met onze ervaring.

Daarnaast hebben wij alle ruimte op onze stabiele luxe sloepen wat de gezelligheid altijd ten goede komt.

  • Comfortabele kussens
  • Toilet aan boord
  • Gezellige schipper
  • Mogelijkheid gekoelde drankjes
  • Veel goede catering opties
Luxe Sloepen Haarlem - Bedrijfsuitjes
Sloep huren Haarlem | Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje op maat

Wij varen graag bedrijfsuitjes in Haarlem en proberen altijd een lange termijn relatie aan te gaan door een heldere communicatie, goed verzorgde sloepen en daarnaast het goed regelen van de afgesproken catering. Wij hebben rondvaarten verzorgd naar de Mooie Nel waarbij er geBBQ’t werd en zelfs gezwommen. Daarnaast hebben we ook bedrijven gevaren die graag veel wilden leren over de interessante geschiedenis van Haarlem. Dan varen wij uiteraard met u recht door het centrum vaan Haarlem en vertellen wij u alles van het Spaanse beleg tot de Haarlemse meester schilders.

Uw bedrijf is per definitie niet hetzelfde als dat van anderen en dat brengt andere behoeften met zich mee. Wij gaan graag met u in gesprek om deze behoeften te ontdekken en in deze behoeften te voorzien.

 

Teamuitje Haarlem

Luxe Sloepen Haarlem inschakelen voor jouw teamuitje? Een leuke tijd met elkaar hebben in in onze optiek de beste teambuilding die er is. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we luisteren daarom goed naar wat jij voor ogen hebt. Zo kunnen we je in de buurt van je werkplek oppikken en ook weer afzetten. Onze schippers zorgen voor alles wat je nodig hebt om van jouw team uitje een succes te maken! 

Vrijmibo Haarlem

Wat is er nou gezelliger dan een Vrijmibo op een boot? Mooi weer, lekker drankje in de hand en de gezelligheid van je collega’s is de ideale afsluiting van de week. Wij pikken je op in de buurt van je werk en zetten je af in het centrum zodat je hem direct door kan pakken in de kroeg.  Wij zorgen voor genoeg mogelijkheden tot hapjes, snacks en avondeten aan boord, hierdoor weet je zeker dat jouw weekend als een feestje zal beginnen!

Direct uw rondvaart boeken?

U kunt dagelijks contact opnemen om een afspraak te maken.