Verjaardag vieren op het water

Een verjaardag is een speciale gelegenheid die vraagt om een unieke viering. Waarom niet een keer iets anders dan het gebruikelijke feestje thuis of in een restaurant? Kom je verjaardag vieren op een van de luxe sloepen van Luxe Sloepen Haarlem en maak van je dag een onvergetelijke ervaring.

Unieke verjaardagsbeleving

Een verjaardag op het water biedt een unieke beleving die je niet snel vergeet. Terwijl je door de prachtige grachten van Haarlem vaart, kun je genieten van het gezelschap van je vrienden en familie. De serene sfeer van het water en de historische charme van Haarlem vormen het perfecte decor voor een ontspannen en feestelijke dag.

Een sloep voor elke groep

Bij Luxe Sloepen Haarlem hebben we sloepen voor verschillende groepsgroottes. Of je nu een intieme bijeenkomst plant met een paar goede vrienden of een groot feest wilt organiseren met al je dierbaren, wij hebben de juiste sloep voor jou. Onze kleine zelf bestuurbare elektrische sloepen bieden plaats aan groepen tot 12 personen. Daarnaast bieden we ook grotere sloepen aan inclusief schipper, wat ideaal is voor grotere gezelschappen.

Voordelen van een verjaardagsfeest op een sloep

Een verjaardagsfeest op een sloep biedt tal van voordelen. Hier zijn er een paar:

  • Gezelligheid op het water → De rust van het water en de prachtige omgeving zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.
  • Flexibiliteit → Je kunt zelf de route bepalen en stoppen op mooie plekken langs de route.
  • Zorgeloos genieten: Met een ervaren schipper aan boord kun je zorgeloos genieten van je feest. De schipper zorgt voor de navigatie, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van je verjaardag. Of maak gebruik van onze vaarkaarten aan boord. 
  • Unieke ervaring → Een feestje op het water is iets wat niet iedereen doet, wat jouw verjaardag extra bijzonder maakt.
  • Ontdek Haarlem → Ontdek het prachtige Haarlem vanaf het water en geniet van de architectuur, de groene omgeving en de gezelligheid van deze historische stad. 

Catering en entertainment

Bij Luxe Sloepen Haarlem kun je je verjaardagsfeest helemaal naar wens invullen. Wij bieden verschillende cateringopties aan, van borrelplanken tot sushi en pizza. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, dan denken wij graag met je mee.

Alles tot in de puntjes geregeld

Het organiseren van een verjaardagsfeest op een van onze sloepen is eenvoudig. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken en wij regelen de rest. Van de reservering van de sloep en de catering tot aan de luxe en comfortabele aankleding, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en je kan genieten van je verjaardag!

Reserveer nu jouw feest!

Ben je enthousiast geworden over het vieren van je verjaardag op een sloep? Klik dan snel hier om contact met ons op te nemen en mogelijkheden te bespreken. Bij Luxe Sloepen Haarlem zorgen wij ervoor dat jouw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten.

Maak van je volgende verjaardag een unieke ervaring op het water en geniet van een onvergetelijke dag met Luxe Sloepen Haarlem.

Boek Nu Suprise-party