Zeilen In Haarlem

zeilles-haarlem

Zeilles In Haarlem

Wist je dat je naast varen in een luxe sloep ook zeilles in Haarlem kunt krijgen?

Zeilen is fantastisch! Het geeft een kick om alleen met behulp van de wind door het water te glijden. Als je zeilt speel je letterlijk met de krachten van de natuur. Je hoort geen geluid van een motor en je hebt geen brandstofkosten!  Maar pas op;  Zeilen kan erg verslavend zijn. Vooral op de Mooie Nel en het Buitenspaarne aan de noordkant van Haarlem wordt heel veel gezeild.

Om dit ook te gaan ervaren kunnen wij aanraden om zeilles te nemen in Haarlem bij Airforce21.

Hier hebben ze veel ervaring met zeillessen geven aan zowel ervaren zeilers als kersverse zeilers zonder ervaring.

Leren zeilen in Haarlem

Airforce 21 vaart met een moderne luxe comfortabele dag-zeiler. (type Aira 22) Boek een Sail- Experience en zeil 2,5 uur op de wateren rondom Haarlem met maximaal 5 personen.  Om je te ontzorgen gaat er een vriendelijke en zeer ervaren schipper mee die je alle mooie plekjes laat zien en je ook nog van alles kan leren over het zeilen. Natuurlijk kan je (als je dat wilt) zelf aan het roer plaatsnemen en  de zeilen bedienen.

Zelf leren zeilen kost natuurlijk wat oefening en leer je niet in een middagje. Bij Airforce21 kun je daarom ook zeillessen volgen, zowel prive als in een groep.  Je kunt (het hele jaar door) losse modules boeken van 2,5 uur en zo het zeilen leren wanneer het jou uitkomt.

De zeillessen worden stap voor stap opgebouwd en jouw vorderingen worden steeds bijgehouden in een persoonlijke vorderingenstaat . De noodzakelijke theorie-kennis zoals de vaarregels en enkel knopen komen natuurlijk ook aan bod. Je kunt ook verschillende kielboot certificaten behalen.

 Voor je het weet zeil je dus straks zelf op de Mooie Nel en gaat er echt een hele nieuwe wereld voor je open.

Voor meer informatie zie : WWW. AIRFORCE21.NL

Gelijk Boeken:  Boek Hier

 

 

zeilen-in-haarlem

Boek Nu Company-Event-Haarlemvaren met wijn