Surprise party in Haarlem

Een surprise party in Haarlem organiseren is altijd spannend. Het vergt geheimhouding, creativiteit en een goed plan om degene die je wilt verrassen een topdag te bezorgen. Haarlem heeft pittoreske grachten, een historische charmante binnenstad met een gezellige sfeer. De ideale locatie voor een surprise party. Of je nu een verjaardag, jubileum of een ander speciaal moment wilt vieren, Haarlem biedt tal van mogelijkheden om jouw surprise party tot een groot succes te maken.

De perfecte locatie kiezen

Het kiezen van de juiste locatie is belangrijk voor een geslaagde surprise party. Haarlem heeft talloze plekken die perfect zijn voor een feestje. Denk aan gezellige restaurants, knusse cafés of mooie parken. Maar wil je echt iets speciaals doen? Overweeg dan een surprise party op het water. Niets is mooier dan een drankje doen met degene die jij wilt verrassen op het terras. Degene verwacht niks en ineens komt er een volle sloep aangevaren! En niet zomaar een volle sloep, het is een boot vol met alle vrienden en familie van degene die jij wilt verrassen! Succes gegarandeerd!

Hoe bereid je een surprise party voor?

Een goed geplande surprise party begint met een beetje voorbereiding. Hier zijn een paar stappen om je op weg te helpen:

 1. Maak een gastenlijst: Nodig alle belangrijke mensen uit die dicht bij de persoon staan die je wilt verrassen.
 2. Kies een datum en tijd: Probeer een moment te kiezen waarop de verraste niets vermoedt.
 3. Verzamel de benodigdheden: Denk aan versieringen, muziek, eten en drinken. Hier kan Luxe Sloepen Haarlem je goed bij helpen. 

Surprise party op het water in Haarlem

Stel je voor: het is een mooie avond, de zon zakt langzaam achter de horizon en de grachten van Haarlem glinsteren in het avondlicht. Jij en je vrienden zitten gezellig op een sloep, genieten van een drankje en varen rustig door de stad. Het is echt de perfecte setting voor een gezellige surprise party. Luxe Sloepen Haarlem maakt dit mogelijk, met comfortabele sloepen en alles wat je nodig hebt voor een topfeestje op het water. Of je nu een verjaardag viert of gewoon een leuke avond wilt hebben, een boottocht door Haarlem is altijd een goed idee. Ook je een collega of je baas verrassen is iets wat we vaker doen, kijk ook naar onze Bedrijfsuitjes in Haarlem pagina.

Waarom een boottocht?

Een surprise party op een boot biedt veel voordelen:

 • Unieke ervaring: Varen door de historische grachten van Haarlem geeft een bijzondere sfeer aan je feest.
 • Veel mogelijke verrassingen! Alles is bespreekbaar.
 • Flexibiliteit: Of je nu met een kleine groep bent of met een grote groep. Het maakt voor ons niet uit. Van een sloep voor 70 personen met schipper tot een luxe sloepje tot 12 personen die je zelf kan besturen. (En alles ertussenin).
 • Comfort en gemak: Luxe Sloepen Haarlem zorgt voor alle faciliteiten aan boord, van comfortabele zitplaatsen tot cateringopties, zodat jij je kunt concentreren op het genieten.

Hoe organiseer je een surprise party op een sloep?

Het organiseren van een surprise party op het water is makkelijker dan je denkt. Hier zijn een paar tips:

 1. Boek op tijd: Vooral in de zomermaanden zijn sloepen populair. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren boekt.
 2. Informeer naar mogelijkheden: Luxe Sloepen Haarlem biedt verschillende arrangementen aan. Bespreek je wensen en kijk wat er mogelijk is.
 3. Plan de route: Bespreek met de schipper welke route jullie willen varen. Misschien langs de mooiste plekjes van Haarlem of juist een rustige tocht buiten de stad.
 4. Versiering en catering: Overleg wat er aan boord mogelijk is qua versieringen en catering. Luxe Sloepen Haarlem kan vaak veel voor je regelen.

Suprise-party-Haarlem

Maak je surprise party speciaal

Een surprise party in Haarlem is al bijzonder, maar een feest op het water maakt het echt uniek. Met de prachtige achtergrond van de historische stad en het comfort van een luxe sloep, geef je de verraste en je gasten een ervaring die ze nog lang zullen herinneren. 

Dus, ben je op zoek naar een unieke manier om een speciaal moment te vieren? Overweeg dan een surprise party op een sloep van Luxe Sloepen Haarlem. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Boek Nu varen met wijnSuprise-party